Economie bijles Zutphen

Economie bijles Zutphen

Heb jij bijles nodig voor het vak Economie? Of ben je als ouder op zoek naar studiebegeleiding voor het vak Economie, omdat de prestaties van jouw kind niet naar wens zijn? Wij geven Economie bijles in Zutphen, zodat schoolprestaties van scholieren flink verbeterd kunnen worden. Onze docent Vincent Lucas doet er alles aan om de Economie prestaties te verbeteren, waarbij een persoonlijke aanpak voorop staat!

Economie Bijles Zutphen

Over Bijles Zutphen

Wij zijn de specialist in de exacte- en economische vakken. Hierdoor staan onze bijles docenten boven de lesstof en hebben wij oog voor hoe de leering leert en in zijn/haar vel zit. Bekijk wie welk vak geeft en maak kennis met hen op de pagina ONZE DOCENTEN. De meeste van onze leerlingen die bijles Economie volgen, zijn leerzaam op HAVO en VWO niveau.

Omdat 'prestatie-stress' vaak voorkomt, hebben wij ons aanbod verder uitgebreid met examenvrees- en faalangst-coaching door Anna Maria Roos. Meer informatie hierover op pagina FAALANGST COACH.

Contact met school en ouders

Wij doen graag ons best om bij de leerling het maximale eruit te halen. Naast de Economie bijles in Zutphen zelf, betrekken wij waar nodig ook de ouders en school bij het gericht werken aan verbetering van de schoolprestaties! Wij zijn van mening dat dit een belangrijk onderdeel is van de succesfactoor.  Daarnaast is het van groot belang dat er een onderlinge klik is tussen de scholier en onze Economie bijles docent. Daarom plannen wij vooraf altijd een intake-gesprek met de leerling en één van de ouders. Voelen we van beide kanten vertrouwen? Alleen dan gaan we verder.

Wie geeft Economie bijles in Zutphen?Economie bijles Zutphen door Vincent Lucas

Onze docent bijles Economie is Vincent Lucas. Vincent is na zijn studie Bedrijfseconomie (Rotterdam) gaan werken in de ICT en organisatieadvies. Heeft na de postdoctorale opleiding SIOO commerciële en algemene managementrollen vervuld in de professionele dienstverlening. In die tijd is hij zich steeds meer gaan bezig houden met het begeleiden van de professionele en persoonlijke ontwikkeling van ‘kenniswerkers’. Cruciaal voor een goed resultaat voor hen is het verwerven van werkelijk inzicht en ‘doorzicht’. Cruijff had gelijk: “Je gaat het pas zien als je het door hebt”. Lees verder...

Meer informatie over Economie bijles Zutphen?

Neem contact met ons op over onze tarieven voor bijles en/of coaching. Of maak hierover afspraken tijdens het gratis kennismakingsgesprek. De Economie bijles vindt plaats in Zutphen.

Telefoonnummer:  0575-528737
E-mail: