feedback over Bijles Zutphen

Feedback Bijles Zutphen - MyriamMyriam - Wiskunde  5-HAVO

Dankzij Peter ben ik geslaagd met een 7.5 voor mijn wiskunde A examen terwijl ik eerst nooit hoger haalde dan tussen de 4.5 en een 5. Ik snapte wiskunde nooit maar Peter legde alles uitgebreid uit en als je het nog niet snapte maakte het niet uit en begon hij opnieuw. Door veel te oefenen, de antwoorden te bespreken en door de trucjes van Peter snapte ik alles en haalde ik voor al mijn toetsen voldoendes.

Wiskunde bijles

Sarah - Wiskunde 3 HAVO

Mijn cijfers voor wiskunde (A) zijn sinds de bijles goed vooruit gegaan (van 5 naar 7!). Dus erg bedankt voor jullie hulp.
Sarah

Bijles EconomieMarcel - ouder van leerling 4 HAVO

Onze dochter (4 HAVO) kwam steeds met positieve reacties thuis na de bijlessen door de duidelijke uitleg. Manon stond er slecht voor, gaf zelf aan er alles aan te willen doen om over te gaan. Samen kozen we voor bijles. Ze heeft veel ondersteuning door deze bijlessen gehad. Bij deze wil ik jullie dan ook hartelijk danken voor jullie hulp.

Feedback Bijles Wiskunde ZutphenMarja - Wiskunde 3 HAVO

Afgelopen jaar zat ik in de tweede en ben ik gestart met bijlessen voor wiskunde bij Bijles Zutphen. Wiskunde vind ik lastig en ik heb niet voldoende aan de lessen van school. Daarom volg ik, ook nu ik in 3-havo zit, bijlessen bij BijlesZutphen. Die lessen helpen me; ik snap wiskunde beter en haal ook betere cijfers. Al zal wiskunde niet snel mijn lievelingsvak worden, ik heb er nu wel meer plezier in.

Recensie Bijles Zutphen WarnsveldJulia - Wiskunde B 5 HAVO

Peter heeft mij in een paar weken voorbereid op mijn eindexamen Wiskunde B. Hij legt het duidelijk uit, waardoor ik het snel begreep. Ook is mijn inzicht door de bijlessen verbeterd, dit hielp mij ook bij andere vakken. Hierdoor werd de bijles en het voorbereiden op mijn eindexamen zelfs leuk! En ja, ik ben geslaagd!.