Natuurkunde bijles Zutphen

Natuurkunde bijles Zutphen

Heb jij hulp nodig bij natuurkunde om betere resultaten op school te halen? Natuurkunde bijles Zutphen helpt je graag om jouw prestaties te verbeteren!  Onze docenten Natuurkunde zijn Peter van Rijswijk en Lex Bouman.  Samen met zowel leerling als ouder ouders maken we een plan om de natuurkunde prestaties te verbeteren. Wij vinden het erg belangrijk dat de leerling, maar ook de ouders volledig achter de werkwijze van lesgeven staat.

Scheikunde Bijles Zutphen - Lex Bouman

Over Bijles Zutphen

Wij zijn de specialist in de exacte- en economische vakken. Hierdoor staan onze bijles docenten boven de lesstof en hebben wij oog voor hoe de leering leert en in zijn/haar vel zit. Bekijk wie welk vak geeft en maak kennis met hen op de pagina ONZE DOCENTEN. De meeste van onze leerlingen die bijles natuurkunde volgen, wonen in de omgeving van Zutphen. Veelal zijn ze leerzaam op HAVO en VWO niveau.

Contact met school en ouders

Wij doen ons best om bij de leerling het maximale eruit te halen. Naast de natuurkunde bijles in Zutphen zelf, betrekken wij waar nodig ook de ouders en school bij het gericht werken aan verbetering van de prestaties op school! Wij zijn van mening dat dit een belangrijk onderdeel is van onze succesfactor, samen met de huiselijke setting en laagdrempeligheid. Daarnaast is het van groot belang dat er een onderlinge klik is tussen de leerling en onze natuurkunde bijles docent. Daarom plannen wij vooraf altijd een intake-gesprek met de leerling en één van de ouders. Bevalt dit gesprek van beide kanten? Alleen dan gaan we samen verder.

Wie geeft er natuurkunde bijles?

Wij hebben twee docenten die bijles natuurkunde geven op dit moment. Peter van Rijswijk geeft bijles in Warnsveld, Lex Bouwman geeft natuurkunde ondersteuning in Zutphen. Via de profielen hieronder kun je meer lezen over onze docenten.

Peter van Rijswijk

Natuurkunde bijles Zutphen door Peter van Rijswijk

Peter geeft bijles in Wiskunde en Natuurkunde. Heeft als bijlesdocent inmiddels een grote reputatie opgebouwd in Zutphen en omstreken, bij leerlingen en hun ouders. Lees verder...

Lex Bouman

Natuurkunde bijles Zutphen door Lex Bouwman

Lex werkte tientallen jaren als docent Scheikunde aan verschillende scholen op MAVO, HAVO en VWO niveau. Ook gaf hij volwassenen-onderwijs op HAVO en VWO (normaal- en versneld tempo) niveau, maar ook Laboratorium opleidingen op MBO en HBO en Colloquium doctum natuurkunde... Lees verder...

Meer informatie over natuurkunde bijles Zutphen?

Neem contact met ons op over onze tarieven voor bijles en/of coaching. Of maak hierover afspraken tijdens het gratis kennismakingsgesprek. De natuukunde bijles vindt plaats aan de Deventerweg in Zutphen of aan de Rijksstraatweg in Warnsveld.

Telefoonnummer:  0575-528737
E-mail: