Scheikunde bijles Zutphen

Scheikunde bijles Zutphen

Heb jij ondersteuning nodig om voor het vak scheikunde betere resultaten op school te halen? Scheikunde bijles Zutphen helpt je graag om met een persoonlijke aanpak om jouw prestaties omhoog te krikken!  Onze docent Scheikunde Lex Bouman stelt samen met jou en jouw ouders een plan van aanpak op. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat jij als leerling, maar ook als ouders volledig achter de wijze van lesgeven staat.

Scheikunde Bijles Zutphen - Lex Bouman

Over Bijles Zutphen

Wij zijn de specialist in de exacte- en economische vakken. Hierdoor staan onze bijles docenten boven de lesstof en hebben wij oog voor hoe de leering leert en in zijn/haar vel zit. Bekijk wie welk vak geeft en maak kennis met hen op de pagina ONZE DOCENTEN. De meeste van onze leerlingen die bijles Scheikunde volgen, zijn leerzaam op HAVO en VWO niveau en zij woonachtig in Zutphen en omgeving.

Omdat 'prestatie-stress' ook vaak voorkomt, hebben wij ons aanbod uitgebreid met examenvrees- en faalangst-coaching door Anna Maria Roos. Meer informatie hierover op pagina: FAALANGST COACH.

Contact met school en ouders

Wij doen graag ons best om bij de leerling het maximale eruit te halen. Naast de Scheikunde bijles in Zutphen zelf, betrekken wij waar nodig ook de ouders en school bij het gericht werken aan verbetering van jouw prestaties op school! Wij zijn van mening dat dit een belangrijk onderdeel is van de succesfactor.  Daarnaast is het van groot belang dat er een onderlinge klik is tussen de leerling en onze Scheikunde bijles docent. Daarom plannen wij vooraf altijd een intake-gesprek met de leerling en één van de ouders. Bevalt dit gesprek van beide kanten? Alleen dan gaan we samen verder.

Wie geeft Scheikunde bijles in Zutphen?Lex Bouwman - Scheikunde bijles Zutphen

Onze bijles docent Scheikunde is Lex Bouman. Lex werkte tientallen jaren als docent Scheikunde aan verschillende scholen op MAVO, HAVO en VWO niveau. Hij gaf volwassenen-onderwijs op HAVO en VWO, Laboratorium opleidingen op MBO en HBO en Colloquium doctum natuurkunde.

Zelf studeerde Lex scheikunde aan de Radboud Universiteit, toen nog Katholieke Universiteit Nijmegen. Hij studeerde af met als hoofdvak katalyse en de bijvakken didactiek en anorganische chemie. Lex: “Gemotiveerde leerlingen kunnen met (extra) uitleg vanuit mijn kant vaak goede resultaten behalen.” Lees verder...

Meer informatie over Scheikunde bijles Zutphen?

Neem contact met ons op over onze tarieven voor bijles en/of coaching. Of maak hierover afspraken tijdens het gratis kennismakingsgesprek. De scheikunde bijles vindt plaats aan de Deventerweg in Zutphen.

Telefoonnummer:  0575-528737
E-mail: