Wiskunde bijles Zutphen

Wiskunde bijles Zutphen

Ben je scholier of als ouder/verzorger op zoek naar wiskunde bijles Zutphen? Heb jij of jouw kind moeite om de stof van Wiskunde op te nemen? Of misschien lukt het steeds maar niet om, ondanks alle moeite, een gewenst resultaat te halen.

Door het volgen bijlessen wiskunde kunnen de prestaties flink verbetert worden. De docenten van Bijles Zutphen doen er namelijk alles aan om de wiskunde prestaties van scholieren te verbeteren, waarbij een persoonlijke aanpak voorop staat!

Wiskunde bijles Zutphen

Over Bijles Zutphen

Wij zijn de specialist in de exacte- en economische vakken. Hierdoor staan onze bijles docenten boven de lesstof en hebben wij oog voor hoe de leering leert en in zijn/haar vel zit.  Bekijk wie welke vakken geeft en maak kennis met hen op de pagina ONZE DOCENTEN. Sinds enige tijd hebben wij naast onze wiskunde docenten in Zutphen en Warnsveld ook een Wiskunde-docent in Vorden. De meeste van onze schoieren die bijlessen wiskunde volgen, zijn leerzaam op HAVO en VWO niveau.

Omdat 'prestatie-stress' vaak voorkomt, hebben wij ons aanbod verder uitgebreid met examenvrees- en faalangst-coaching door Anna Maria Roos. Meer informatie hierover op pagina FAALANGST COACH.

 

Contact met school en ouders

Wij doen graag ons best om bij de leerling het maximale eruit te halen. Naast de wiskunde bijles in Zutphen zelf, betrekken wij waar nodig ook de ouders en school bij het gericht werken aan verbetering van de schoolprestaties! Naar onze overtuiging is dat één van de belangrijkste succesfactoren van wiskunde bijles! Daarnaast is het van groot belang dat er een onderlinge klik is tussen de leerling en wiskunde bijlesdocent. Om die reden vind vooraf altijd een intake-gesprek plaats met de leerling en één van de ouders.  Alleen als van beide kanten het vertrouwen er is, gaan we verder.

 

Wie geeft wiskunde bijles?

Op dit moment zijn er vier docenten bij ons actief die bijles geven in Wiskunde. Bezoek onderstaande profielen om meer over de docenten te weten te komen.

Peter van Rijswijk

Peter van Rijswijk - Wiskunde bijles
Peter geeft bijles in Wiskunde en Natuurkunde. Heeft als bijlesdocent inmiddels een grote reputatie opgebouwd in Zutphen en omstreken, bij leerlingen en hun ouders. Lees verder...

Bert Kraai

Bert Kraai - Wiskunde bijlesdocent
Bert Kraai werkt sinds 2005 als mentor en docent wiskunde in de bovenbouw van HAVO en VWO. Leerlingen geven aan dat hij enthousiast is over zijn vak en goed kan uitleggen. Lees verder...

Vincent Lucas

Vincent Lucas - docent wiskunde bijles
Bij Vincent kun je terecht voor bijles Wiskunde, M&O en Economie. Cruciaal voor een goed resultaat is het verwerven van werkelijk inzicht en ‘doorzicht’. Cruijff had gelijk: “Je gaat het pas zien als je het door hebt”. lees verder...

Pascal Hartelman

Pascal Hartelman
Als bijlesdocent wiskunde vind Pascal voldoende werklust misschien wel belangrijker, dan het hebben van een ‘knobbel’. Zoals Albert Einstein zei: Het is niet dat ik zo slim ben; ik blijf alleen langer met vraagstukken beziglees verder...

Meer info over Wiskunde bijles Zutphen?

Neem contact met ons op over onze tarieven voor bijles en/of coaching. Of maak hierover afspraken tijdens het gratis kennismakingsgesprek. De wiskunde bijles kan gevolgd worden in Zutphen, Warnsveld en Vorden.

Telefoonnummer:  0575-528737
E-mail:

Kunnen wij je helpen?

Vertel ons waar je moeite mee hebt met wiskunde en we nemen contact met je op.